INFO NEWS

[13. INFO NEWS][bleft]

Video ERK

[07. VIDEO][threecolumns]

Benson & Hedges - Light Tones The Tour Album '95






Benson & Hedges - Light Tones The Tour Album '95 - (1995)

artis2 yang terlibat dlm album ini...

amy search
wah idris
shima
aishah

Master Info:

album pertama..

Amy Search - You Give Love A Bad Name
Amy Search - Saat Ku Idamkan
Amy Search - Living On A Prayer
Shima - Teringin
Shima - I Hate Myself For Loving You
Shima - Destinasi

Aishah - Malam
Aishah - You've Got A Friend
Wah Idris - Isn't She Lovely
Wah Idris - Erti Cinta
Wah Idris & Semua Artis - Buih

P & C 1995 prima muzik sdn bhd music entertainment
sony music sdn bhd

album ini dinyanyikan pada ogos 1995...
seramai 25 org sessionist memberikan persembahan konsert yg bertenaga
di sekitar jelajah kuala lumpur , ipoh dan johor baharu


MasterComp

Penulis merupakan seorang IT Specialist sepenuh masa dan melakukan kerja sambilan sebagai Webmaster, Jurugambar, Penulis Lirik-lagu, Photoshop Design, Video Editing dan juga Blogger. Menjalani kehidupan yang ceria, sederhana dan peminat rock tegar.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 comments :

  1. salam bro...
    ada tak cara utk saya beli cd ni?

    Benson & Hedges tour album 95... yg ada lagu malam by aishah and lagu duet aishah and wah idris...

    can u burn the cd? saya sanggup beli...

    thanks so much, and i hope we can keep in touch!

    email : prettydumbfreak@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. saja nak tambah... inilah permulaan pnemapilan dato' seri shazally ramli (ntv7/celcom) dlm bidang entertainment ni. beliaulah main person dlm b&h lite tones ni. beliau juga bersama b&h paling mula introduce designer coffee ni (kopi mahal mcm coffee bean, etc). masa tu di life centre. --- bob alfisti ---

    ReplyDelete
  3. boleh saya dapatkan ke semua salinan koleksi B&H light tones nie.. sgt berminat..tq

    ReplyDelete
  4. lupa kasik email lak.. zulsoftbox@gmail.com

    ReplyDelete
  5. lama saya cuba cari album ni. bgaimana caranya kalau saya nak dapatkan album ni? ada sebarang cadangan label mana yg boleh saya rujuk atau mana2 rakan disini yg ada salinan lagu2 dari album ini. mohon rakan2 disini kalau dapat membantu. terima kasih.

    ghanimi.ibrahim/2yahoo.com

    ReplyDelete
  6. typo.
    *ghanimi.ibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Selamat Petang Tuan, nak tanya bagaimana saya boleh download Buih - Wah Idris. Saya harap pihak Tuan boleh bantu.
    Terima Kasih
    denis.valentine@gmail.com

    ReplyDelete


Rock Album

[15. ROCK][threecolumns]

CD Dan Kaset

[19. CD-KASET][list]

LIRIK

[22. LIRIK LAGU][twocolumns]

METAL-INDIE ALBUM

[16. METAL-INDIE][bsummary]

FLYERS

[12. EVENT][twocolumns]