INFO NEWS

[13. INFO NEWS][bleft]

Video ERK

[07. VIDEO][threecolumns]

Shima 'n' The Boys - Kelkatu Gugur Sayapnya (1989)





Shima & The Boys - Kelkatu Gugur Sayapnya '89 - (1989)

Master Info:

Pedaya Cinta
Kelkatu Gugur Sayapnya
Perindu Malang
Gurun Cinta
Seniman Tua

Dalam Perjalanan Ini
Ku Yang mencari
Keredhaan
Di Awal Bisikan
Selisih Faham

P & C 1989 CBS Records (M) Sdn Bhd

Penerbit: Lord
jurutaip list: ain
jururakam: alvin, david , ron
juruadun: peter chong
pakain : dors
rambut: kay hair & beauty unisex saloon


Line up;

lord - gitar / vokal
lord/timan - keyboard
piere - bass
din - drums
shima - vokal
backup vokal - lord/shima/din

studio: king studio

lagu2 dan lirik oleh:
nasir jani, lord, omar othman, eee, cahaya pena, sani,
m nasir, khalid,habsah hassan


MasterComp

Penulis merupakan seorang IT Specialist sepenuh masa dan melakukan kerja sambilan sebagai Webmaster, Jurugambar, Penulis Lirik-lagu, Photoshop Design, Video Editing dan juga Blogger. Menjalani kehidupan yang ceria, sederhana dan peminat rock tegar.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 comments :

  1. aiseh bro...lu ada cover album nie ehk...bagi aku leh...aku ada albumnya...cover takder...scankan untuk aku....nanti aku send kat ko cover album Massa-Doktri Metos

    ReplyDelete
  2. la kan aku dah show dah cover album tue? scanner tadak ..aku tangkap pakai hset jer

    ReplyDelete
  3. yang tue tak clear la bro....aku nak buat cover cd aku...Doktrin Metos camner?nak ker?

    ReplyDelete
  4. lagu selisih faham tu.... vokal ade 3 org asenye....sape sorg lg tu??

    ReplyDelete


Rock Album

[15. ROCK][threecolumns]

CD Dan Kaset

[19. CD-KASET][list]

LIRIK

[22. LIRIK LAGU][twocolumns]

METAL-INDIE ALBUM

[16. METAL-INDIE][bsummary]

FLYERS

[12. EVENT][twocolumns]